Řekli o nás

Vladimír Holič napsal:
“Se srovnáním s konkurencí se služby liší velkou spolehlivostí a ochotou, což se o ostatních realitních kanceláří říct nedá. Každý, kdo zná pana Pomazala, ví, že je to profesionál na správném místě. Na rozdíl od konkurenčních makléřů je vždy pozitivně naladěn a k dispozici na telefonu. Reality Pomazal doporučuji.”

 

Marcel Hradilova napsala:
“S přístupem p. Kotyze jsme byli velmi spokojeni. Rychlé, jasné, stručné jednání. I když jsme komunikovali jen telefonicky nebo emailem, bylo znát, že je to profesionál na svém místě. Děkujeme za vstřícný a individuální přístup. Jeho služby můžeme jen doporučit. manželé Hradilovi”

 

Romanka Vasilievová napsala:
“S prací a přístupem pana Kotyze jsem byla spokojená, rychlá a přesná komunikace, rychlé vyřízení požadavků a všech věcí spojených s bydlením, férové a přátelské jednání. Moc děkujeme,”

 

Gita napsala:
“Spolupráce s panem Kotyzem je vždy skvělá, jednání profesionální. Vřele doporučuji a moc děkuji.”

 

Seehof napsal:
“Velmi ráda doporučím Reality Pomazal. Přes naše náročné požadavky jsme velmi rychle obdrželi odpovídající nabídku a díky serióznímu a flexibilnímu jednání jsme se mohli pohodlně a rychle nastěhovat. Vřelé Vám děkujeme.”

 

Eva Vrbková napsala:
“S realitní kanceláří pana Pomazala spolupracuji již několik let a vždycky velká spokojenost. Rychlé, vstřícné, velmi ochotné a profesionální jednání. Doporučuji a děkuji.”

 

Honza Halgy napsala:
“Pane Kotyze, který nám zprostředkovával pronájem, bych mohl jedině doporučit. Vše bylo velmi rychle vyřešené a na mail i telefon reagoval neprodleně. Děkuji!”

 

Pavla Dostálová napsal/a:
“Realitní kancelář pana Pomazala můžeme vřele doporučit. Rychlá, profesionální komunikace a osobní přístup jsou pro jednání pana Pomazala charakteristické.”

 

Verih 78 napsal/a:
“Pan Marek Pomazal mi pomohl nejen najít vhodnou nemovitost ke koupi, ale zároveň ji následně velmi rychle pronajal. Je velkým profesionálem, vždy vstřícný a ochotný. Všem vřele doporučuji jeho služby.”

 

Daniel Machaczek napsala:
“S realitní kanceláři, konkrétně s panem Kotyzem, jsem byl více než spokojen. Výborné vystupování, skvělé služby a servis. S čistým svědomím mohu vřele doporučit.”

 

Jarmila Sládková napsala:
“Realitní kancelář pana Marka Pomazala jsme oslovili už před třemi lety na doporučení kamarádky. Protože jsme s jeho naprosto profesionálním přístupem byli spokojeni, využili jsme služeb jeho realitní kanceláře letos znovu.”

 

Lenka Lindauerova napsala:
“Pan Marek Pomazal nám velice pomohl. Oceňujeme jeho rychlost, připravenost a profesionální jednání. Rádi jeho služeb využijeme i v budoucnu.”

 

Olga Petráková napsala:
“Pana Marka Pomazala jsem kontaktovala na základě dlouholetých pozitivních zkušeností mého blízkého okolí. Velmi si vážím rychlého a aktivního přístupu při pronájmu bytu. Určitě si ponechávám kontakt pro budoucí spolupráci.”

 

Sprava HFZ napsala:
“S prací realitního specialisty pana Jana Kotyzy jsem moc spokojena, jeho služby (pronájem bytů) jsem využila již 2x a vždy byl velmi spolehlivý a rychlý, a jako člověk férový a příjemný. Mnohokrát děkuji Stopová”

 

Mi Dobias napsal
“S prací realitního specialisty pana Jana Kotyzy byla z naší strany spokojenost, ze které byla vidět zkušenost a profesionalita. Ceníme si také jeho snahy o dobré finanční podmínky pro své zákazníky. Děkuje Dobiáš.”

 

Nezdolna Hora napsala:
“Když si hledáte nový domov, je velice důležité, s jakými lidmi se potkáte, pak hraje roli i pevný stisk ruky, úsměv na uvítanou, upřímnost, znalost věci, ale také třeba vtip. Toto všechno je panu Kotyzovi vlastní a tak mu nemůžeme s partnerkou nic jiného, než poděkovat a popřát hodně spokojených klientů a vše dobré v životě!!!”

 

Agentura optima, s.r.o. napsala:
“Mohu jen dopuručit, velice profesionální jednání, rychlé a vstřícné. Velice férové a spolehlivé. Byli jsme nad míru spokojeni.”

 

Prokysek Dan napsal:
“Reality Pomazal mohu všem doporučit. Prodej mého bytu proběhl perfektně a díky panu Pomazalovi a jeho tržnímu odhadu ( mé nemovitosti) ,jsem obdržel o 10% více z kupní ceny mé nemovitosti než jsem požadoval !!! Děkuji této RK za skvělou spolupráci.”

 

Hana Pátková napsala:
“Pan Pomazal je jednička, vše dovede rychlostí blesku a ke spokojenosti. Já jsem s jeho službami maximálně spokojená. Mohu jen doporučit.”

 

Jana Petráčková napsala:
“Na pana Pomazala jsem se obrátila na základě doporučení a mohu jen potvrdit jeho profesionalitu, vstřícnost a korektnost jednání. Jsem velice spokojena a pokud budu v budoucnosti potřebovat služby realitní kanceláře, bude to opět a výhradně tato realitka. Děkuji a vřele doporučuji!”

 

John Nicknamer napsal:
“Přes pana Kotyze jsme nedávno kupovali chatku ve Velké Chuchli a byli jsme naprosto spokojeni. Jeho přístup je lidskej, na nic si nehraje a ještě u toho vtipkuje :) Když něco o nemovitosti neví tak to přizná a udělá vše proto aby dodatečné informace sehnal což je v dnešním světě velmi cenné než si hrát na to že vždy vše víme. Má velké zkušenosti a je vidět že v oblastni nemovitostí dělá již léta. Dokonce dojel pro mojí partnerku na prohlídku pač nestíhala což už se jen tak asi nevidí. Děkujeme!”

 

Vita 252 napsal:
“Nejlepší Realitní kancelář,pan Pomazal je velice vstřícný,pracuje na maximální úrovni. O vše se postaral či vysvětlil,díky němu jsme do pár dní našli a pronajali byt. Za nás nejvíc doporučujeme a děkujeme.”

 

Lucie Panušková napsala:
“Velmi profesionalni, rychle a vstricne jednani. Vrele doporucuji”

 

Míra Urbánek napsala:
“Dobrý den. Chtěl bych poděkovat panu Pomazalovi za skvělou práci. Vše rychle, vstřícně a bez jakých koliv problémů. Super spolupráce. Doporučuji. Děkuji.”

 

Sonadaniel napsala:
“S panem Pomazalem je výborná spolupráce. Je ochotný, vstřícný, spolehlivý. Nic není problém. Vše vždy proběhne rychle, s naší minimální účastí. Mohu jen doporučit.”

 

J Bulicka napsal:
“S panem Pomazalem jsme mimořádně spokojeni - jedná věcně, vstřícně a naprosto spolehlivě. Na základě opakované zkušenosti mohu jen vřele doporučit.”

 

Markétka Špatná napsala:
“S panem Pomazalem jsme měla tu čest spolupracovat již dvakrát. Před rokem jsem pronajímala svůj byt prvně a pan Pomazal ze všech realitních makléřů nejlépe odhadl o jaký typ nájemníka budu mít zájem. Proto jsem neváhala a když nadešel čas hledání nových nájemníků,obrátila jsem se rovnou na něj. Vše zařídil na jedničku během mé nepřítomnosti, takže jen stačilo vrátit se do republiky k seznámení a podpisu smlouvy. Ušetřil mi tím spoustu času a trápení. Určitě se na něj obrátím i v budoucnu.”

 

Lenka napsala:
“Lenka Chvátlinová: S panem Pomazalem jsme byla velmi spokojena: co řekne to platí. Je vstřícný a spolehlivý. Celý prodej proběhl perfektně. Mám zkušenost i s jinými realitními kancelářemi a pan Pomazal je jednoznačně největší profesionál, na kterého se můžete spolehnout. Ráda doporučuji :) Děkuji za skvělou spolupráci a přeji mnoho úspěchů!”

 

Luboš Zeman napsal:
“Luboš Zeman: Je mnoho realitní kanceláří a řada i solidních. Nikdo ale nepracuje, jako pan Kotyz. Rychlost, solidnost, maximální snaha vše vyřešit ke spokojenosti pronajímatele i nájemce - to vše a ještě více je znakem pravého profesionála a tím pan Kotyz je beze všech pochybností. Vřelé díky za skvěle odvedenou práci. Všude budu jen doporučovat. 28.8.2017”

 

Jana Marková napsala:
“Jana Marková Jako realitního makléře doporučuji pana Jana Kotyze. Profesionální, příjemné jednání, vše vyřízeno rychle, bez jakýchkoliv problémů. Absolutní spokojenost, vřele doporučuji a panu Kotyzovi ještě jednou děkuji.”

 

Plavjanikd napsala:
“S realitními službami pana Kotyze jsme byli velmi spokojeni. Vyzvednout bychom chtěli jeho korektní, rychlé a profesionální jednání. Realitního makléře pana Kotyze můžeme jen doporučit !!!”

 

Romana Polášková napsala:
“Se službami pana Kotyze jsme byli mile překvapeni. Důležité pro nás bylo jeho rychlé a férové jednání. Jsme moc spokojeni s výběrem bytu. Realitního makléře pana Kotyze mohu všem jen doporučit.”

 

Kristyna Novo napsala:
“Služby pana Pomazala naprosto perfektní, výborná komunikace, rozhodně doporučuji, nesetkala jsem se v Praze s lepším přístupem a celkove realitní kanceláří.”

 

Hana Barnetova napsala:
“Se službami pana Pomazala jsem byla naprosto spokojená, mohu ho doporučit s radostí všem, je to opravdu profík ve svém oboru. Cokoliv řekl, splnil, mohla jsem se na něj ve všem spolehnout. Byla to radost s ním spolupracovat.”

 

Scervinkova napsala:
“Naprosto doporučuji jako realitního makléře pana Jana Kotyze. Profesionální příjemné jednání, vše rychle bez jakýchkoliv problémů vyřízeno. Absolutní spokojenost.”

 

Evuša napsala:
“Vřele mohu všem kdo hledají nový domov doporučit realitního makléře Jana Kotyze. Mile mě překvapilo jeho profesionální, rychlé a vstřícné jednání. Jeho přístup lze srovnat s jednáním mých nejlepších přátel.”

 

Ivana Trnavská napsala:
“S panem Kotyzem byla velice příjemná a dobrá spolupráce,velmi mi pomohl při shánění bytu. Pan Kotyz byl velice vstřícný a byla sním velmi dobrá domluva. Vše vyřídil rychle a velice profesionálně.Moc děkuji a vřele doporučuji.”

 

Lukáš Ballay napsal:
“Spoluprácu s pánom Kotyzom si nedokážeme vynachváliť. Zháňať byt v období najväčšieho dopytu nie je vôbec jednoduchá záležitosť, no tento sympatický, výrečný človek s nadštandardným profesionálnym prístupom nám s tým perfektne pomohol. Vďaka jeho ľudskému a lojálnemu prístupu máme kde bývať. Bez váhania služby Reality Pomazal odporúčame každému a do budúcna vieme na koho sa obrátiť. Ďakujeme za spoluprácu!”

 

Dominika . napsala:
“Velice děkuji za úžasnou spolupráci. Jsem spokojená, velice příjemné a rychlé jednání a pan Kotyz je velice vstřícný a zábavný člověk. Moc moc děkuji a vřele doporučuji Žižková”

 

Simona Jandová napsala:
“Pan Kotyz je nejen velmi příjemný a vstřícný člověk, ale hlavně profesionál, který svému oboru rozumí. Jeho prostřednictvím prodala maminka chatu a my byt - vše proběhlo ke spokojenosti nás i kupujících. Pokud by někdo z mého okolí potřeboval služby realitního makléře, rozhodně mu pana Kotyze doporučím. Jandová”

 

Milerova Anicka napsala:
“Pana Kotyze mohu vřele doporučit. Milý, sympatický člověk, který opravdu rozumí svému oboru. Vše proběhlo jako po másle bez jakýkoliv komplikací. Milerová”

 

Simkova Anda napsala:
“Vďaka pánovi Kotyzovi už bývam. Prístup pána Kotyza hodnotím veľmi pozitívne, bol ústretový a nemám vobec žiadne výhrady. Šimková”

 

Ingrid Jamrichova napsala:
“Spolupráce s panem Kotyzem proběhla k mé naprosté spokojenosti. Mohu jen doporučit! Inka Jamrichová”

 

Ertlova Gabriela napsala:
“Se službami celého týmu Reality Pomazal, v čele s panem Pomazalem, se kterým dlouhodobě a intenzivně spolupracujeme, jsme neskonale spokojeni. V dnešní době oceňujeme zejména dochvilnost, komunikaci, lidský, individuální přístup a snahu pomoci. Při pronájmu bytů v Praze nám vždy zprostředkuje slušné nájemníky ke spokojenosti všech zúčastněných stran. Vyhovuje nám také jednání k věci a na rovinu. Cítíme jistotu, důvěru a víme, že se můžeme spolehnout. Vřele doporučujeme. Rodina Ertlova”

 

Luci Tylsarova napsala:
“Spolupráce s panem Kotyzem splnila to, co bylo třeba. V krátké době se zasloužil o prodej chaty. Jeho práce byla velmi pečlivá. Určitě doporučím dalším lidem. Tylšarová”

 

Nieradejknihu napsal:
“Rychlost, vstřícnost, bezproblémová komunikace a jednání. Doporučujeme!”

 

:-D napsal:
“S prací pana Kotyze jsem byl velmi spokojený. Rychlé, vstřícné jednání. Když bylo potřeba, byl k zastižení na telefonu. Určitě až budeme s přítelkyní hledat větší byt na pronájem, víme, na koho se obrátit. J. Němec”

 

Bkaninska napsala:
“S realitní kanceláří Reality Pomazal máme velmi dobrou zkušenost. Již nějakou dobu spolupracujeme s realitním specialistou panem J. Kotyzem, který nám pomáhá s pronájmy v naší nemovitosti. Je velmi vstřícný a ochotný a to, co zprostředkuje, funguje.”

 

Lenka Baumanová napsala:
“S prací pana Kotyze jsem byla velice spokojená , profesionální a přátelský přístup . Kdykoliv jsem s něčím potřebovala poradit nebo pomoct vždy byl k dispozici . služby reality Pomazal mohu vřele doporučit .”

 

Tereza Endrychová napsala:
“Reality Pomazal mohu vřele doporučit. Velice děkuji zejména panu Janu Kotyzovi, který mne doslova zachránil. Vše proběhlo v neobyčejně přátelském duchu, navíc rychle a profesionálně. Endrychová”

 

Jan Karát napsal:
“Navzdory tomu, že jsem nepoptával služby realitní kanceláře jsem po čase dal na doporučení mého kolegy z práce, který mi doporučil využít služby realitní kanceláře Reality Pomazal. Prodej mého bytu na Praze 10 proběhl k mé úplné spokojenosti. Se servisem a službami jsem maximálně spokojen. Přeji firmě Reality Pomazal hodně úspěchů a mohu vřele doporučit. S pozdravem Jan Karát”

 

Jan Kalvoda napsal:
“Vážení, pana Jana Kotyze jako makléře mohu vřele doporučit. Naprosto profesionální a přátelský přístup k prodeji naší nemovitosti. Vše proběhlo podle předem domluveného scénáře k naší plné spokojenosti. Ještě jednou děkujeme, Kalvodovi.”

 

Ladvi 007 napsal:
“Rádi bychom touto cestou vyjádřili svou spokojenost s vysoce profesionálním a promptním vyřízením při opakovaném pronájmu naší garsoniéry přímo panem Pomazalem. Služby této firmy můžeme jen vřele doporučit.”

 

Klezlova Alenka napsala:
“Děkuji Reality Pomazal, zejména panu Pomazalovi za bezproblémový prodej mého domu v Praze 6. Vše proběhlo bez sebemenších problémů s maximální spokojeností obou stran. Pan Pomazal zařídil veškeré smlouvy, úschovu finančních prostředků, katastr nemovitostí atd... Tuto RK a zejména její přístup ke klientům, mohu vám všem doporučit. A. Klezlová”

 

Soffia Mez napsala:
“Hodnotím RK Pomazal velice kladně. Rychlost a profesionalita makléře mě velice potěšila. Provize odpovídala jeho kvalitním službám. Narozdíl od ostatních realitních kanceláří s námi jednal velice příjemně a zároveň na rovinu, a časově se velice příspůsoboval našim potřebám. Vše zařídil velice rychle a bezchybně. Děkuji za spolupráci!”

Masivní inzerce Exportujeme na