Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Nupaky! Byt 1+1, 46m2, sklep, kolárna, sušárna

3 880 000Kč

Popis nemovitosti

Hledáte byt v těsném dosahu velkoměsta s výbornou dopravní dostupností a s parametry venkovského bydlení?
Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji velmi udržovaný byt v klidné obci Nupaky, okr. Praha východ. Byt se nachází v 1.patře dvoupatrového bytového domu z roku 2003. Jedná se původně o byt 1+1 s lodžií o celkové ploše 46m2, předělaný dispozičně na 2+1 ( kuchyň, obývací pokoj a ložnice). K bytu náleží sklepní kóje v přízemí domu. V domě je k dispozici kolárna a sušárna. Vytápění je řešeno samostatným plynovým kotlem.
Obec Nupaky leží 2 km od nákupního centra Čestlice - Průhonice. Snadnou dostupnost zaručuje přímý nájezd na dálnici D1, metro Opatov je vzdáleno 5 minut jízdy autem a 20 minut autobusem (PID), autobusová zastávka je jen pár kroků od domu. Přímé napojení na D1 a R1, umožňuje také snadnou dostupnost jak do centra Prahy (autem 15 min), tak i na D5 a R6.
V obci Nupaky naleznete mateřskou školku, obecní úřad, restauraci, sportoviště, obchod s potravinami, dětské hřiště, park s rybníkem, les na pohodové rodinné procházky nebo k běhání a cyklistice. V blízkosti obce je také nákupní centrum, sportovní a relaxační centrum Aquapark Čestlice. Komerční zóna nabízí množství pracovních příležitostí a možnosti vyžití jak pro děti, tak i pro dospělé. Je možné využít fit centrum, wellness, bazén, Fun park pro děti - Žirafa, hned vedle relaxu a zábavy pak může zájemce využít i bohaté možnosti nákupů (XXX Lutz, Makro, Albert). Měsíční náklady bytu jsou 3.200,-Kč. Internet zvlášť.
Koupi bytu je možno financovat hypotečním úvěrem, se kterým vám ráda pomohu.

Byt je k dispozici ihned.

Doporučuji prohlídku!

Základní údaje

Evidenční čísloRP3500
Typ nemovitostiByty
Upřesnění1+1
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto

Cena a údaje k ceně

Cena3 880 000
Měna
Složení cenys provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Vlastnosti, volby

Plochy

Podlaží, počty místností