Zpět na přehled

Prvorepubliková vila vhodná k bydlení i k podnikání.

Evidenční číslo: RP3671
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Tovární, Plesná, Cheb
Cena: Info v RK
Info v RK

Popis nemovitosti

Prvorepubliková vila s neopakovatelnou atmosférou vhodná k bydlení i k podnikání. Sídlo firmy, lázeňství, boutique hotel, pension, luxusní dům pro seniory. Jaký je Váš podnikatelský plán?

Exklusivně nabízím k prodeji jedinečnou vilu, respektive sídlo továrníka Otto Geipela, ze známého a významného rodu.

Továrník Geipel patřil mezi největší průmyslníky chebského okresu na konci 19. a na začátku 20. století a jeho koželužna, ke které patřil ještě mlýn a pila, byla jednou z největších a nejmodernějších ve střední Evropě.

A právě teď můžete toto jedinečné sídlo, které nechal postavit v roce 1908 továrník Otto Geipel vlastnit právě Vy. A právě vy zde můžete realizovat svůj podnikatelský záměr, nebo zde vytvořit rodinné sídlo, kam za Vámi všichni budou rádi jezdit.

Současný vlastník nechal vilu v roce 2018 vysokým nákladem kompletně zrenovovat a rekonstruovat.

Výčet renovovaných a rekonstruovaných prvků se do tohoto popisu nevejde, ale každý, kdo si jenom trochu umí představit kolik to bylo práce a úsilí vzhledem k velikosti domu si také umí představit finanční obnos, který byl k realizaci potřeba.

Kompletně renovovaná špaletová okna, nová elektřina v celém domě, stoupačky, voda, podlahy, omítky, štuky atd.

O tepelný komfort a energetickou nenáročnost se starají dvě zcela nová, k životnímu prostředí šetrná a úsporná tepelná čerpadla od špičkové německé firmy Alpha Innotec.

Dům má celkem 3 patra v každé části a po celém půdorysu budovy polosuterén vhodný k mnoha účelům. Z podnikatelského hlediska je zde možno vybudovat welness, sauny, ale i další služby s plánovaným využitím spojené.

Tato nemovitost, tento úžasný dům má celkem 6 samostatných bytových jednotek vždy s vlastní, novou a moderní koupelnou a kuchyňkou. Dále reprezentativní společenskou místnost s kuchyňským koutem, jídelní salonek a zimní zahradu.

Byty: 4x 2kk vždy dvě samostatné ložnice a samostatný kuchyňský kout, 1x 2+1, a 1x 3+1 plus volná půda cca 180m vhodná pro vestavbu další jednotky.

Bližší technický popis a uspořádání jednotlivých jednotek na vyžádání.

Dům má zastavěnou plochu společně s nádvořím 693 m a patří k němu další pozemky o celkové výměře téměř 6.000 m. Jednotlivá patra mají plochu půdorysnou cca 240 m, tzn. že celková užitná plocha činí více jak 900m. Čistě plocha určená k bydlení je cca 400 m s možností vybudovat další jednotku v podkroví.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě: městský vodovod, kanalizace, elektřina, plyn a navíc je zde vlastní vydatný zdroj vody.

Obec Plesná je ideálním výchozím bodem k výletům do lázeňských lokalit jako jsou Františkovy lázně s úžasným Aquaparkem Aquaforum, Mariánské lázně a samozřejmě Karlovy Vary. Díky znovuotevření hraničního přechodu pro pěší, cyklisty i motoristy je hned přes cestu čisté a malebné lázeňské městečko Bad Brambach s nejsilnějším radonovým zřídlem na světě.

pro bližší info kontaktujte makléře.

Základní údaje

Evidenční čísloRP3671
Typ nemovitostiKomerční nemovitosti
UpřesněníHotel
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
Měna

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaTovární, Plesná, Cheb
AdresaPlesná
GPS latitude50.218989
GPS longitude12.339766

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
VybaveníBalkon, Terasa, Garáž, Parkování, Sklep, Zahrada, Zařízeno nábytkem
VodaStudna, Dálkový vodovod, Místní zdroj
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová

Plochy

Užitná960 m2
Podlahová400 m2
Zahrada5 898 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP3
Počet garáží2

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Jan Kotyz