Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Byt 4kk, 76m, Kutná Hora - Žižkov

Info v RK

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji velmi hezký, rekonstruovaný byt 4kk, ve zvýšeném přízemí cihlového domu. Celková podlahová plocha bytu je 76,4m. Velmi dobře dispozičně řešen, prostorná samostatná předsíň, dětský pokoj, ložnice, koupelna, obývací pokoj, jídelna a kuchyně. Obývák je propojen s jídelnou a kuchyní. Východní slunce krátce prosvítí ložnici. Obývák a dětský pokoj je na jih. Kuchyň a jídelna na sever. Z jídelny je přístup na menší lodžii. Byt prošel celkovou rekonstrukci v r.2017. Proběhla renovace parket, nové položení dlažby (chodba, koupelna, kuchyň). V koupelně nový sprchový kout s toaletou a umyvadlem, v kuchyni rohová linka se zabudovanou lednicí, mrazákem, myčkou a varnou deskou s digestoří. V chodbě je velká vestavěná skříň, botník, stěna s věšáky. V chodbě, koupelně a kuchyni je regulovatelné podlahové topení. Zdroj tepla je nový plynový kotel umístěný nad WC. Byt je zabezpečen alarmem a bezpečnostními dveřmi. K bytu patří velký 4m a malý 2m sklep v suterénu.

Dům je v obytné zóně klidné části lokality Žižkov v horní části Kutné Hory. Dům má na severní stranu dvůr před vchodem pro parkovaní vozidel a na jižní stranu travnatou odpočinkovou plochu - zahrada okolo domu o výměře 1264m, kde je v letních měsících možno krásně relaxovat, nebo si pohrát s dětmi. Velmi klidná lokalita v blízkosti zeleně. V místě je veškerá občanská vybavenost, potraviny COOP, zdravotní středisko i zastávka MHD..

Dům je cihlový ze 60let minulého století. V r. 2014 proběhla výměna starých oken za nová plastová. V r. 2015 proběhla výměna starých vodovodních rozvodů a také instalace nových elektrických rozvodů. V r.2019 bylo dokončeno celkové zateplení domu včetně sklepních prostor do energetické třídy B - velmi úsporná.

Základní údaje

Evidenční čísloRP3296
Typ nemovitostiByty
Upřesnění4+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostB - velmi úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
Měna

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaVojtěšská, Žižkov, Kutná Hora
AdresaKutná Hora, Žižkov
GPS latitude49.94522765
GPS longitude15.25528336

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
VybaveníBytové jádro zděné, Lodžie, Parkování, Sklep, Zahrada
Vybavenost okolíŠkola, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení
Možnosti topeníÚstrední plynové
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize

Plochy

Užitná76 m2
Zahrada1 264 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektuZvýšené přízemí
Počet NP4